Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Kinderfeestje Arnhem

Wilt u een leuk kinderfeestje voor uw zoon of dochter organiseren in de omgeving van Arnhem? Dan is het wellicht leuk een bezoekje te brengen aan Arnhems Hippisch Centrum (AHC) de Waterberg. Wij zijn een professionele manege in Arnhem, vlakbij diverse mooie natuurgebieden. Hier organiseren wij paardrijlessen voor jeugd en voor volwassenen, maar het is ook mogelijk zelf ritten onder begeleiding  te maken.  Voor kinderfeestjes is AHC de Waterberg een uitstekende locatie. Bij AHC de Waterberg organiseren wij een fantastische dag om nooit te vergeten!

Kinderfeestje vieren in Arnhem bij de manege.

Vaak vinden kinderen het hartstikke leuk om met dieren bezig te zijn. Bij AHC de Waterberg bieden we dan ook paardrijlessen voor jeugd. Maar het is bij AHC de Waterberg in Arnhem ook mogelijk een leuk kinderfeestje te organiseren. Wij bieden een gezellig verjaardagsfeestje:

  • De Kinderen beginnen met een leuke speurtocht (bij slecht weer gewoon binnen in de stallen!). Na afloop van de speurtocht gaan we met de kinderen de pony’s verzorgen, borstelen, opzadelen en daarna een stukje rijden.

Natuurlijk zorgen we bij AHC de Waterberg ook voor het eten! Kinderen kunnen dan kiezen uit  frietjes met een kroket, frikandel of kipnuggets. Daarbij krijgen ze een heerlijk glas limonade. Een compleet kinderfeestje beleeft ieder kind dus bij AHC de Waterberg in Arnhem! Wilt u meer informatie over de mogelijkheden omtrent het organiseren van een kinderfeestje op onze manege? Neem vrijblijvend contact met ons op door te bellen naar 026 – 443 2868.

 

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid