Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Kinderfeestje Manege

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Een kinderfeestje op de manege

Wil jij graag een kinderfeestje op de manege vieren en jouw vriendjes en vriendinnetjes een geweldige ervaring meegeven zoals ponyrijden? Bij Manege de Waterberg is het mogelijk om allereerst de paarden en pony’s te poetsen en op te zadelen. Het kinderfeestje zal zich voortzetten door te gaan ponyrijden met een groep die goed aansluit bij jullie ervaring en natuurlijk leeftijd.

Vier op een originele manier jouw kinderfeestje op de manege en ga ponyrijden

Een kinderfeestje op de manege biedt de mogelijkheid om paarden en pony’s van dichtbij te bewonderen en hier ook op te mogen rijden. Ponyrijden of paardrijden is ontzettend leuk zowel voor jong als oud tijdens een kinderfeestje. Veiligheid vinden wij natuurlijk ontzettend belangrijk. Daarom wordt aan het begin van het feestje goed gekeken naar een passende veiligheidshelm. Tijdens een kinderfeestje op de manege wordt aan elke groep 2 ervaren amazones gekoppeld. Zij kunnen gedurende het kinderfeestje goed uitleggen waar je op moet letten wanneer je met paarden werkt of wilt ponyrijden.

Wat praktische informatie

Het kinderfeestje duurt in totaal 1,5 uur. Hierbij zitten verschillende onderdelen inclusief. Zo worden de veiligheidshelmen verzorgt en wordt aan elke groep ervaren amazones gekoppeld met veel rijervaring. Daarnaast krijgen de kinderen de mogelijkheid om tijdens het kinderfeestje op de manege paarden en pony’s te poetsen, mogen ze helpen bij het opzadelen en gaan ze met een gezellige groep ponyrijden. Ook wordt iedereen voorzien van een lekker glas limonade met wat lekkers en is er voor de ouders een lekker kopje koffie of thee beschikbaar. Een kinderfeestje kost €15,- per kind, vanaf zes personen, vanaf 6 jaar.

Plan jouw kinderfeestje in en kom ponyrijden

Wil jij graag jouw kinderfeestje op de manage vieren en met een leuke groep ponyrijden? Wij en onze paarden hopen je snel te mogen verwelkomen op onze manege voor een geslaagd kinderfeestje. Met onze goede begeleiding maken we er een geweldig feestje van. Ook is het mogelijk om de rijhallen af te huren voor een evenement. Heb je nog vragen over de verschillende mogelijkheden? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026 – 443 2868 of een e-mail te sturen naar info@dewaterberg.nl.

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg