Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Lessen en Ritten » Les volwassenen

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Les volwassenen

Voor volwassenen die willen paardrijden maar nog geen ervaring hebben bieden wij privélessen aan. Voorafgaand aan deze privéles is het mogelijk om eerst een proefles te volgen om te kijken wat u ervan vindt.

De privéles bestaat uit een half uur les waarin de basis van het paardrijden wordt geleerd en gelegd. Omdat wij het leren omgaan met het wezen paard erg belangrijk vinden wordt dit ook meegenomen.

U leert hoe u correct op een paard moet zitten, hoe u de teugels vast houdt, hoe u het paard harder en zachter kunt laten lopen en hoe te stoppen. Tevens leert u hoe een paard gepoetst en opgezadeld wordt.

Na deze privélessen bent u in principe klaar om deel te nemen aan onze groepslessen. Mocht u liever privéles willen blijven volgen dan is dit uiteraard mogelijk. In overleg met uw instructeur/trice wordt een passende les voor u gezocht naar niveau en leeftijd

Kleding voor deze eerste lessen mag bestaan uit een joggingbroek of legging met daaronder laarzen een veiligheidscap is verplicht en te leen in foyer .

Kunt u al paardijden en komt u voor het eerst bij ons dan kunt u deelnemen aan een proefles, dit kan een groepsles van één uur of een privéles van een half uur zijn. Aan de hand van deze proefles zal de instructeur/trice met u samen naar een geschikte groepsles zoeken naar niveau en leeftijd.

Met uw eigen paard/pony bent u natuurlijk ook welkom om deel te nemen aan onze groepslessen en/of privélessen.

 

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg