Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Paardencoaching

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

PAARDENCOACHING

Wij bieden ook paardencoaching aan. Hiervoor werken wij samen met Miranda Winnemuller van coachpraktijk MindKick.

Paardencoaching is kortgezegd het coachen van mensen door gebruik te maken van paardenspiegeling. Met paardencoaching wordt iemand dus gecoacht met behulp van een paard. Er wordt niet op het paard gereden, maar je bent natuurlijk wel in de bak bij het paard.

Paarden kunnen niet praten zoals mensen, maar communiceren voortdurend met elkaar en dat doen ze bij een paardencoaching sessie ook met jou. Ze reageren non-verbaal, instinctief en intuïtief op jouw lichaamstaal. Met de feedback die het paard jou geeft bij een paardencoachings sessie krijg je meer inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, jouw eigen gedrag en dingen waar je tegen aanloopt. Paarden houden geen rekening met de toekomst, maar leven in het hier en nu – ze maken daardoor veel duidelijk over jouw (vaak onbewuste) gevoelens en patronen. Met één sessie paardencoaching wordt vaak al een heleboel bewerkstelligd en een denk- en bewustwordingsproces in gang gezet. Deze vorm van coaching is heel actie georiënteerd en je krijgt vaak al in één keer te zien waar je aan kunt werken of wat je werkelijk voelt.

Paardencoaching is op vele thema’s in te zetten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan (innerlijk) leiderschap, vergoten van zelfverzekerdheid, het stellen van grenzen, het maken van keuzes of het stellen van doelen, het vinden van balans tussen ratio en gevoel en het behandelen van angsten of stressklachten.

De investering voor een (losse) paardencoaching sessie is €75,00 per sessie van 60 minuten. Heb je meer hulp nodig? Dan is het ook mogelijk om een coaching traject te volgen. Ook is het mogelijk om groeps-of team coaching te volgen.

Een boeking kun je maken via ons klantenportaal of je kunt Miranda mailen via mwinnemuller@mind-kick.nl of bellen op 06-25002332. Voor het aanvragen van een offerte voor een traject, groep- of team coaching kun je contact opnemen met Miranda.

Kijk voor meer informatie op www.mind-kick.nl

 

Manege de Waterberg