Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Paardenstalling Arnhem

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Paardenstalling Arnhem

Bent u nog op zoek naar een paardenstalling in Arnhem? Bekijk dan het aanbod van het Arnhems Hippisch Centrum (AHC) de Waterberg. Kies voor een prettige plek, waar u in alle rust tijd kunt besteden aan uw trouwe paard. Door de perfecte omstandigheden en de goede faciliteiten, is onze paardenstalling in Arnhem de ideale oplossing voor uw paard.

Dit zijn de voordelen wanneer u kiest voor een paardenstalling in Arnhem

Gaat u voor onze paardenstalling in Arnhem? Dan kunt u rekenen op tal van voordelen. Zo zijn de stallen ruim, geventileerd en vindt u een traliestussenwand tussen de stallen. Op deze manier onderhouden de paarden onderling eenvoudig hun sociale contacten, iets wat gunstig is voor de gemoedstoestand van de dieren. Daarnaast kunt u gebruikmaken van een hoefsmid en staat er een dierenarts voor u klaar indien nodig.

Alles voor het welzijn van uw paard

Kies voor onze paardenstalling in Arnhem en zorg ervoor dat uw paard er zorgeloos van zijn vrije tijd geniet. Het voer, de bodembedekking en het uitmesten wordt geregeld, het enige wat wij nog nodig hebben is uw paard. Waar wacht u nog op? Kies voor een optimale verzorging en huur een paardenstalling in Arnhem. Wilt u weten of er nog plaatsen vrij zijn, wat de tarieven zijn of heeft u nog andere vragen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 026 – 443 2868.

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg