Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Pensionstal Arnhem

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Pensionstal Arnhem

Bent u op zoek naar een pensionstal in Arnhem Noord? Arnhems Hippisch Centrum (AHC) de Waterberg in Arnhem heeft de pensionstalling die u zoekt. Wij zijn een pensionstal in Arnhem en we bieden verschillende diensten aan. Zo kunt u als pensionklant bij ons onder andere terecht voor paardrijlessen voor jeugd en volwassenen. Bij AHC de Waterberg behandelen we alle paarden en pony’s die bij ons in de pensionstalling verblijven met veel zorg en persoonlijke aandacht. Daarbij beschikken wij over voldoende ervaring in het werken met paarden en pony’s. Zodoende kunt u erop vertrouwen dat uw paard of pony in goede handen is.

Pensionstal in Arnhem Noord: veilige en prettige plek om uw paard of pony te stallen

De pensionstal van AHC de Waterberg in Arnhem Noord is een veilige en prettige plek, waar u uw paard of pony met een gerust hart kunt stallen. Onze stallen zijn namelijk lekker ruim, goed geventileerd en met tussenwanden van tralies wat het contact tussen de paarden mogelijk maakt. Daarnaast ligt onze pensionstalling in de prachtige en bosrijke omgeving van Arnhem. Als klant van onze pensionstal, kunt u gebruik maken van o.a.:

  • Een eigen zadelkast;
  • Stalling van de trailer en koets (mits er plek is);
  • Onze vaste hoefsmid (Dirk-Jan de Kievit) en dierenarts (Dierenkliniek de Vijfsprong). Eventuele kosten hiervoor zijn niet inbegrepen in het maandelijkse stallingsgeld.
  • Binnen en buiten rijhallen;
  • Springtuin;
  • Weidegang op loopafstand;
  • Wasplaats;

Zowel de recreatieve ruiter of menner als de professionele ruiter of menner met wedstrijdambities kan bij ons terecht.

Paarden en pony’s goed verzorgd bij pensionstalling in Arnhem

Bij de pensionstalling van AHC de Waterberg in Arnhem wordt uw paard of pony uiteraard zeer goed verzorgd. Ze komen dus niets tekort! Uw paard of pony krijgt zes keer per dag goede voeding, waarvan drie keer krachtvoer en drie keer kuil.

Ruime faciliteiten

AHC de Waterberg is niet zomaar een pensionstal. Bij ons profiteert u van zeer ruime faciliteiten. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor het stallen van uw paard in onze pensionstal in Arnhem Noord, u kunt ook paardrijlessen volgen en meedoen aan diverse activiteiten. Daarnaast kunt u bij ons ook diverse benodigdheden, zoals een trailer, huren. Heeft u een feestje in het vooruitzicht staan? Wij beschikken over onze eigen feest- en vergaderzaal, die u te allen tijde kunt huren, zowel als particulier als voor diverse bedrijfsfeestjes of vergaderingen. Heeft u vragen voor AHC de Waterberg? Of bent u benieuwd naar onze mogelijkheden of tarieven? Bel gerust op 026 – 443 2868

 

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg