Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Welkom

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Welkom

Wat leuk dat je geïnteresseerd bent in onze manege!

 Wij beginnen altijd met een proefles privéles van een half uur, 1 op 1. Deze kost éénmalig €20,-. Heb je geen ervaring, dan zal je daarna nog een paar weken/maanden privéles blijven rijden totdat je de beginselen onder de knie hebt, om vervolgens door te stromen naar de beginners groepslessen. Heb je al wel ervaring, maar geef je de voorkeur aan privélessen dan is dit uiteraard ook mogelijk.

 Je kunt na de proefles kiezen voor losse lessen of voor een abonnement.

*De losse privéles kost €32,- per keer. Je bent hierbij nergens aan verbonden en betaalt alleen de lessen die je ook daadwerkelijk rijdt. Wel sta je wekelijks op een vast tijdstip in de agenda. Hier kan uiteraard wel in geschoven worden als dat nodig is. Je kunt er ook voor kiezen om alleen een losse les te boeken wanneer het jou uit komt. Mocht je er een keer niet zijn of je wil stoppen is een mailtje voldoende.  De lessen die niet gereden worden, dienen 24 uur van te voren afgezegd te worden. Daarna worden deze in rekening gebracht.

*Voor een abonnement privélessen betaal je €96,- per maand. Deze prijs is gebaseerd op een kwartaal. Je rijdt dan 13 lessen, maar je betaalt er maar 9. In verband met de korting die je krijgt, kunnen afgezegde/ niet gereden lessen, niet ingehaald en/of verplaatst worden. Bij het abonnement ben je verbonden aan een opzegtermijn van 1 maand, ingaande per de eerste van de maand. Dit bedrag wordt maandelijks geïncasseerd en loopt stilzwijgend door tot het wordt opgezegd.

In de reeks privélessen zal er ook een les besteed worden aan het op en afzadelen van een pony/paard.

*Wat betreft de groepslessen geldt hetzelfde principe. Een losse les kost €23,-/28,- en een abonnement €69,-/84,- per maand. (jgd/vwl)

Onze lessen worden gegeven van ma t/m za op basis van beschikbaarheid.

Mocht je enthousiast geworden zijn, mag je je inschrijven op de volgende pagina:
❗ Vermeld bij het kopje “opmerkingen” graag de eventuele bijzonderheden en de ervaring.
Let op: Zodra de inschrijving handmatig door ons is goedgekeurd, krijg je een mail met instructies om in te loggen op je persoonlijke pagina. Via deze pagina kan je je onder andere zelf inschrijven voor een éénmalige losse proef/privé les. Het kan zijn dat deze mail in je spambox beland.  Mocht je na een paar dagen geen mail ontvangen hebben, check dan even je spambox of stuur ons een mailtje.
Voor meer informatie over het online portal, zie de pagina “Manegeplan“.

 


 

Verder gelden bij ons voorlopig de volgende maatregelen omtrent COVID19 :

*1,5 meter afstand
*Verplicht een mondkapje in de stallen
*De kantine is helemaal afgesloten voor openbaar gebruik.
*Geen publiek langs de kant.
*Ben je verkouden, ziek, heb je klachten oid, blijf dan thuis en laat je testen. Afgezegde lessen kunnen niet worden ingehaald.

 


NB: 
Mocht je besluiten om na de proefles door te gaan, moet je dit ook weten:

Wij zijn een FNRS manege en aangesloten bij de KNHS. Alle ruiters rijdend op een FNRS manege, worden aangemeld bij de KNHS, de paardensportbond.Dit is verbonden aan het paardrijden bij een FNRS-manege, je kan dus niet bij een FNRS-manege paardrijden zonder lid te worden bij de KNHS.

Vergelijk het met voetbal, ook dan wordt je lid van de KNVB. Het jaarlijks te betalen lidmaatschap kost 25,75 euro (tarief 2020) en gaat buiten ons om. 

Zolang je lid bent van de KNHS ben je collectief en aanvullend verzekerd voor ongevallen op, naast én rondom paarden/pony’s.

Verder kun je gebruik maken van alle ledenvoordelen: https://www.knhs.nl/lidmaatschap/ en kortingen: https://www.knhs.nl/lidmaatschap/korting-en-winacties/ .

Manege de Waterberg