Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Ponykamp Gelderland

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Ponykamp Gelderland

Kom als paardenliefhebber naar ons ponykamp in Gelderland

Wanneer u op zoek bent naar een manege in de omgeving van Arnhem, dan bent u bij Arnhems Hippisch Centrum (AHC) de Waterberg aan het juiste adres. AHC de Waterberg in de buurt van Arnhem is gelegen tussen en in de nabijheid van de prachtige natuurgebieden, zoals Nationaal Park en de Hoge Veluwe, waar u geweldig kunt paardrijden. Maar wist u dat uw kinderen ook bij ons in Gelderland terechtkunnen voor een ponykamp? Krijg een nog betere band met uw pony en ga het avontuur aan.

Dit kunnen uw kinderen verwachten tijdens een ponykamp in Gelderland

Twee keer per jaar organiseert onze manage een ponykamp waardoor uw kinderen dichter tot de paarden komen. Tijdens de vier dagen dat het ponykamp in Gelderland gehouden wordt, is uw kind verantwoordelijk voor de verzorging van de pony. Op die manier leert uw zoon of dochter op een leuke manier om te gaan met verantwoordelijkheid. Daarnaast wordt er een speurtocht gehouden, is er een zwemactiviteit en is er een bonte avond.

Diverse activiteiten en faciliteiten bij AHC de Waterberg

Naast een ponykamp in Gelderland, kunt in op onze manege in Arnhem diverse activiteiten ondernemen en gebruikmaken van verschillende faciliteiten. Naast paardrijlessen voor de jeugd en volwassenen kunt u bij ons ook terecht voor kinderfeestjes, ponykampen, trainingen, de stalling van uw paard of pony, wedstrijden, buitenritten en voor uw (bedrijfs-)feesten en partijen.

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg