Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Ponyrijden Arnhem

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Ponyrijden Arnhem

Lijkt het uw kinderen leuk om te gaan ponyrijden in de prachtige omgeving rondom Arnhem? De pony’s van Arnhems Hippisch Centrum (AHC) de Waterberg in Arnhem staan klaar! Dit is natuurlijk een harstikke leuke bezigheid voor kinderen. AHC de Waterberg is een professionele manege, gelegen in Arnhem. Omdat dit gebied middenin de prachtige en bosrijke natuur ligt, is het een uitstekende plek om er te paard of pony op uit te trekken.

Ponyrijden bij AHC de Waterberg in Arnhem: op les of met een kinderfeestje!

Wil uw kind graag ponyrijden bij AHC de Waterberg in Arnhem? Dan kunt u voor ponyrijles terecht bij AHC de Waterberg. Vanaf een leeftijd van 7 jaar mogen kinderen al bij ons starten. Samen met onze instructeurs/instructrices kunnen wij een passende les qua leeftijd en niveau zoeken. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk een starterscursus te volgen, voor kinderen die nog helemaal geen ervaring hebben met het paard of ponyrijden. Heeft uw kind al een eigen pony? Ook dan is het mogelijk bij AHC de Waterberg lessen te volgen. Uw kind wordt dan in een les op leeftijd en niveau ingedeeld. Bij AHC de Waterberg in Arnhem is het echter ook mogelijk eenmalig pony te rijden. Bijvoorbeeld op een kinderfeestje! Uw kind kan dan met al zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes een leuke en onvergetelijke middag beleven op onze manege.

Ponykamp

Twee keer per jaar organiseren we bij AHC de Waterberg een ponykamp voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar. Op dit kamp worden allerlei leuke activiteiten met en zonder pony georganiseerd, zoals een speurtocht, zwemmen, bowlen, een bonte avond maar natuurlijk ook heel veel ponyrijden. Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden voor ponyrijden bij AHC de Waterberg in Arnhem? Neem vrijblijvend contact met ons op om al uw vragen te stellen via 026 – 443 2868.

 

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg