Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Ruitersport Arnhem

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Ruitersport Arnhem

Voor ruitersport bent u bij Arnhems Hippisch Centrum (AHC) de Waterberg in Arnhem op de juiste plek. Bij ons kunt u naar hartenlust paardrijden in de prachtige, bosrijke omgeving. Onze manege biedt een zeer ruim aanbod aan mogelijkheden, waaronder paardrijlessen en diverse leuke activiteiten voor jong en oud.

Alle mogelijkheden omtrent ruitersport bij AHC de Waterberg in Arnhem

AHC de Waterberg is een uitgebreide manege en pensionstal in Arnhem met vele mogelijkheden omtrent de ruitersport. Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld terecht voor:

Maar ook voor kinderfeestjes bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast kunt u bij ons bijvoorbeeld een trailer huren voor het vervoer van uw paard of pony. U kunt ons inschakelen wanneer u uw paard of pony wilt stallen op een veilige en prettige plek. Bij AHC de Waterberg behandelen we alle paarden en pony’s met grootste zorg, zodat u zich nooit zorgen hoeft te maken over het welzijn van uw paard of pony. Uw paard of pony is bij ons in goede handen!

Feest- en vergaderzaal huren

Bij AHC de Waterberg staan we voor u klaar bij al uw wensen omtrent de ruitersport. Wilt u echter een mooie feest- of vergaderzaal huren? Ook dat kan bij AHC de Waterberg! Heeft u vragen of wilt u meer informatie over de mogelijkheden bij AHC de Waterberg? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en bel naar 026 – 443 2868. Onze medewerkers helpen u graag verder!

 

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg