Manege de Waterberg

Bent u op zoek naar een manege in de omgeving van Arnhem?

Home » Zaalverhuur Arnhem

Zorgvuldigheid & professionaliteit
Voor jong & oud
Diverse activiteiten

Zaalverhuur Arnhem

Een professioneel bedrijf voor zaalverhuur in Arnhem vindt u in Arnhems Hippisch Centrum (AHC) de Waterberg. Hoewel wij voornamelijk werkzaam zijn in de paardensport, kunt u bij ons ook een gezellige feest- of vergaderzaal huren voor uw verjaardagsfeestje of bedrijfsuitje. Uw feest wordt dan ook nog eens gehouden op een prachtige locatie, want onze manege is gelegen in een fantastische omgeving, nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe, Warnsborn, Koningsheide, het Deelerwoud en de Posbank.

Zaalverhuur in Arnhem bij AHC de Waterberg: complete ontzorging

De foyer bij onze manege is uitstekend geschikt voor verschillende leuke feesten en bijeenkomsten. Zo kunt u bijvoorbeeld een verjaardag bij ons vieren, maar kunt u onze manege in Arnhem ook inschakelen voor zaalverhuur voor uw buurtfeest, trouwfeest, jubileum, bedrijfsfeest of vergadering. Bij AHC de Waterberg zorgen we voor complete ontzorging, wat inhoudt dat u nergens omkijken naar heeft! Zo kunt u bij ons bijvoorbeeld de catering laten verzorgen. Wij bieden diverse heerlijke gerechten waarmee u uzelf en uw gasten heerlijk kunt verwennen.

Paardrijden tijdens uw feest

Bent u een echte dierenliefhebber? Wij zouden geen echte manege zijn als het niet mogelijk zou zijn uw feest te combineren met paardrijden. Bij AHC de Waterberg is het dan ook mogelijk eerst te genieten van een heerlijk diner, en daarna te gaan paardrijden met de hele groep. Bent u geïnteresseerd in zaalverhuur in Arnhem en lijkt u het wat uw feest te vieren bij AHC de Waterberg? Neem vrijblijvend contact met ons op en bel naar 026 – 443 2868.

Wellicht zijn de volgende artikelen ook interessant

Waarmee kunnen we je helpen?

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Manege de Waterberg